Hvitpigmentert lakk

Hvitpigmentert lakk legger seg som et jevnt lyst lag over hele gulvet, og bevarer mye av treverkets naturlige spill, og holder gulvet lyst og fint i mange år. Dette er et flott alternativ for de som ikke ønsker gulv som er for hvite, og som vil ha gulv som ligner ubehandlet treverk!

Bona Craft Oil

Bona Craft Oil legger seg ned i porene i treverket, og øker spillet og nyansen i gulvetBona Frost har blitt brukt på disse gulvene, og er den mest vanlige hvit nyansen kundene våres ønsker. Bona Craft Oil kommer også i forskjellige hvit nyanser og andre farger!

Osmo Hardvoks

Osmo hardvoks legges på nyslipte gulv eller på gulv som allerede er oljet og trenger mer olje. Et gulv med normal bruk trengs å re-oljes anenhvert år, men kontorer og gulv med mye gang trafikk bør re-oljes oftere slik at man unngår å måtte slipe gulvene. Venter man for lenge med å re-olje får man mørkere områder der gulvene brukes mye og de blir vanskelige å holde rene!

Fres

Til og med de groveste gulv kan bli fine igjen! Når gulvene er så slitt eller ødelagt at vi ikke kan bruke de groveste slipepapirene vi har, må vi frese gulvet rett før vi starter selve slipe prosessen. Dette krever en spesielt kraftig maskin, mye tålmodighet og nøyaktighet!

Kjøkkenbenk

Vi sliper gjerne kjøkkenbenken din også! Gamle riper og merker blir borte, og kjøkkenet ditt får et merkbart løft! Når vi sliper en kjøkkenbenk behandler vi den med to lag med Osmo hardvoks.